Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ..

fgg

 

 

Μέσα από το site η Σερβικη πρεσβεία στην Ελλάδα,ανέβασε μια ανακοίνωση για όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν(το site μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ)

sss

 

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.

 

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΙΔΗ:

 

-Στρώματα

– Ρουχισμό για ύπνο

-αποσυναρμολογούμενα κρεβάτια

-πάνες για μωρά αλλά και ηλικιωμένους

-κάλτσες εσώρουχα

-φακούς

-μπαταρίες για φακούς

-είδη υγιεινής (χαρτί τουαλέτας, σαπούνι,χαρτοπετσέτες,μωρομάντηλα,υγρά μαντηλάκια,σερβιέςτες,οδοντόβουρτσες,οδοντόκρεμες)

-Asepsol 5p

-γαλότσες

 

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ:

 

Για να αποφευχθεί  το γεγονός ότι μπορεί να πληρώσετε υψηλή προμήθεια στις τράπεζες, πολύ σύντομα θα είναι δυνατή για τις οικονομικές συνεισφορές σας για τους πολίτες μας που επλήγησαν από τις τρομερές πλημμύρες στη Σερβία ,λογαριασμόςο οποίος θα είναι Ελληνικός. Η Πρεσβεία στην Αθήνα και το Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη θα έχουν ένα κοινό λογαριασμό και ο αριθμός του λογαριασμού θα σας  δοθεί το συντομότερο δυνατό , μέσα από τις ιστοσελίδες της Πρεσβείας και του Προξενείου. Εν τω μεταξύ,προς το παρόν γίνονται συνεισφορές στον λογαριασμό του υπουργείου οικονομικών της Σερβίας ,σε ξένο νόμισμα (παρακάτω δίνονται οδηγίες πληρωμής)

 

Αν σας ενδιαφέρει η δωρεά της ανθρωπιστικής βοήθειας αγαθών (νερό, κουβέρτες, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, πάνες, παιδικές τροφές, γάλα σε σκόνη, απολυμαντικά, ρούχα κλπ)σας ενημερώνουμε ότι το να εισάγετε αυτά τα αγαθά είναι εντελώς δωρεάν και δεν πληρώνεται κάποιο φόρο και δεν έχει κάποια επιβάρυνση,αλλά σας παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι τα προϊόντα μπορούν να εισάγονται μόνον εφόσον πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χρήση του στην εγχώρια αγορά

 

Για όσους  ενδιαφέρονται να δωρίσουν αγαθά,καθημερινά θα γίνεται συλλογή αγαθών στον χώρο της πρεσβείας της Δημοκρατίας της Σερβίας ( Βασ. Σοφίας 106, 115 27), και σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε πρώτα για την παράδοση την αγαθών (τηλέφωνο +30 210 777 4430).

Τα αγαθά που απαιτούν ιατρικό, κτηνιατρικό,  περιβάλλοντολογικό  ή φυτοϋγειονομικό έλεγχο ή τον έλεγχο της ποιότητας μπορούν να εισαχθούν μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τις δωρεές σε φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας της Δημοκρατίας της Σερβίας είναι ο  Aleksandar Rankovic (aleksandar.rankovic @ zdravlje.gov.rs), тel.

Για όσους μπορούν,ενθαρρύνουμε την οικονομική ενίσχυση καθώς οι ανάγκες για ορισμένα αγαθά καθημερινά αλλάζει.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Αθήνα. Εκ μέρους της σερβικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σερβίας, η Πρεσβεία πιο ευγενικά σας καλούν να στείλετε τις απόψεις σας και να υποστηρίξει τις προσπάθειες της Σερβίας για τη μείωση των επιπτώσεων από τις τραγικές πλημμύρες.

Είμαστε πολύ ευγνώμονες σε αυτούς που ήδη προσέφεραν τη βοήθειά τους και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους με το σερβικό λαό.

 

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:

Recipient: Embassy of the Republic of Serbia
Bank: Alpha Bank AE Athens
Account Number: 112 00 2002 021470
IBAN: GR43 0140 1120 0200 2021 470
BIC: CRBAGRAAXXX

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ στους πλημμυροπαθείς ΣΕΡΒΙΑ

EVAKUACIJA BEBE IZ POPLAVLJENE KUCEEVAKUACIJA STANOVNISTVA CAMCEM

Βελιγράδι, 16 του Μάη, 2014 Η σερβική κυβέρνηση έχει ανοίξειλογαριασμούς σε δνάριο και σε συνάλλαγμα για εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν τα θύματα των πλημμυρών και μπορούν να καταθέτουν χρήματα.

Όσοι επιθυμούν να το πράξουν, μπορούν να υποστηρίξουν τα θύματα των πλημμυρών από την πραγματοποίηση των πληρωμών για τους ακόλουθους ειδικούς λογαριασμούς της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σερβίας:

1. Λογαριασμό δηνάριο αριθ. 840-3546721-89, με σκοπό: βοήθεια σε περιοχές που πλήττονται από πλημμύρες.

 

2. Σε ξένο νόμισμα, αριθ. λογαριασμύ. 01-504619-100193230-000000-0000, Υπουργείο Οικονομικών Γενικό Λογιστήριο Βελιγράδι, ειδικό λογαριασμό για την παροχή βοήθειας πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, IBAN: RS 35908504619019323080.

SWIFTBIC: NBSRRSBG

 

 

 

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s